penge
Penge

Lån og andre lånetyper

Hvad er et forbrugslån?

Enkelt og simpelt er et realkreditlån et lån, du ikke behøver at bruge som sikkerhedsstillelse, såsom aktiver, for at lave et lån. Derfor kan dette lån også kaldes højrisiko lån. Hvorfor tror du det? Tja, hvis du tænker over det er der en større risiko for banken at være i stand til at give dig et sådant lån, når du ikke betaler, så de ikke har noget, de kan tage i stedet for, hvilket er grunden til den lånerente på sådanne lån er ofte så meget højere end andre lån.

Et forbrugslån kan bruges til så meget anderledes, det er ikke et lån, du skal fortælle banken, hvad du skal bruge pengene på virkelig. Men jeg vil fortælle dig her, hvad de, der tager ud denne slags lån, plejer at bruge det på.

penge

Uforudsete udgifter

Hvem er den, der ikke pludselig får en regning i den mail, de ikke har forventet? Det er utroligt kedeligt, og hvad hvis du ikke har pengene. Eller måske stopper din bil på værkstedet? Det er ikke alle, der altid har penge til sådanne ting i banken, i det mindste ikke, hvis det får en større regning end forventet. Dette er et perfekt eksempel på, hvordan sådanne lån anvendes.

Refinansiering af gæld

Dette er en anden måde, der er meget normalt at bruge forbrugslån til at refinansiere en anden gæld. Som regel bruges dette til kreditkortgæld, men også for en anden type af samme type af lån som Lendo udbyder, der kan have en korrekt sats. Så længe det nye lån, du modtager, har en lavere rente, er det generelt rentabelt at refinansiere din gæld, så du kan spare nogle penge.

Forbedringer i hjemmet

Ja, hvem drømmer ikke væk og vil i nogle tilfælde pusse hjem? Men renoveringer kunne pludselig koste flere penge, end hvad du i første omgang troede, du, her kan du bruge forbrugslån at klare alting på én gang i stedet for at vente, indtil du har flere penge.
Dette er i hvert fald det, der er mest almindelige, men der er også nogle andre grunde til, at nogle tager ud forbrugslån, som du virkelig ikke helt har brug for, der er sikkert mange, der ikke vil være enige med mig, når det kommer til disse, men jeg kommer at sige det alligevel.

Brug forbrugslån til nye lån

Nej, det er ikke det samme som at refinansiere dyrere lån og kreditter, hvad jeg mener her er dem, der bruger dette lån til at håndtere fakturaer fra andre långivere. At betale et lån med et andet lån er opskriften til at få store penge problemer. Det betyder at du skal tage lån ud til at leve, og det er ikke et godt tegn. Hvis du ikke har penge til at udbetale den gæld, du allerede har, betaler du at kontakte dem, du har lånt fra, og også udarbejde en tilbagebetalingsplan.

Fjern flere på samme tid; Når du først har taget et lån, hvorfor ikke tage et lån? Huh? Det er let og falder i den fælde, du har allerede lidt gæld så lidt at gøre ingenting.

Der er meget at overveje, når det kommer til at tage et lån, selvom du ikke er i fare for at miste din bil eller hus på dette lån, så er der stadig en chance for, at du ender i stor gæld. Find ud af, hvor mange penge du har brug for, søg lidt, fordi du beslutter dig for at sikre dig den bedste rente. Der er mange, der tilbyder denne slags lån, fordi de kan give dig en dårlig rente, så du hurtigt kan betale meget mere end hvad du virkelig skal betale. Når du ved alt dette synes godt igennem, hvis du virkelig har brug for dette lån, kan du ikke brug for det, hvis du venter et par uger, så du har penge alligevel, så det ville være bedre at vente disse to uger, eller hvis du har brug for det alligevel pas at du får den bedste interesse ud af det. Ingen siger, at forbrugslån ikke er det værd, men bare sørg for at bruge det korrekt.