billig webhosting
Webhosting

Skift til billig webhosting hos One.com

Jeg har altid ønsket en side på internettet, hvor jeg har lejlighed til at offentliggøre de kreative ting, jeg sysler med.

Problemet er bare, at jeg er mere dygtig til at male end jeg er til elektronik. Det føltes derfor besværligt. Ord som webhosting var som volapyk for mig.

I hvert fald lige indtil jeg med hjælp fra min veninde satte mig ned for at finde ud af sagen. Med god assistance var det til min overraskelse ikke så svært.

Indledningsvist skulle jeg have overblik over hvor min website skulle være. den situation var det væsentligt, at webhostingen var både til at overkomme prismæssigt og til at regne med. Der findes virkelig mange forskellige steder at vælge. Mit vigtigste råd er at danne sig et overblik de mange webhoteller og så gå med det, der synes som den for dit firma.

Jeg endte med en webhost, der passede glimrende til mine forventninger. Udbyderen virkede enkel og prismæssigt overkommelig. Endvidere var det vigtigt for mig, at udbyderen havde vejledning på dansk. Jeg kommunikerer ikke overbevisende på andre sprog.

Der gik ikke lang tid var min website en realitet. Jeg er rigtig glad over resultatet. Hvis der opstår spørgsmål, kan jeg hurtigt maile udbyderen, og så oplever jeg altid hurtig assistance. Jeg har heldigvis heller ikke været udsat for serverproblemer på webside.

Jeg har faktisk på ingen tid oplevet flere besøgende på min hjemmeside, og for fremtiden fantaserer jeg om en mindre webbutik, hvor jeg kan tjene penge på en del af mine ting. Muligvis kunne det blive en hel lille virksomhed om nogle år. Jeg ønsker, at jeg kunne tjene kontanter nok til at kun lave det.

Mit råd til mennesker, der drømmer om det samme som jeg: Med lidt assistance var det overraskende nok ikke så omfattende. Der eksisterer rigtig mange forskellige webhostes, og det er altafgørende at gå med den udbyder, der virker som den rigtige for jeres projekt.

Jeg er som tidligere nævnt absolut mere dygtig til at lave keramik, end jeg er til at lave websites. Hvis jeg kan få en succes ud af det, så er jeg sikker på, at du også kan det samme.

Hvis der eksisterer noget, du er specielt talentfuld til, så skal du dele det med andre. En side på nettet er en absolut god mulighed til at gøre det. Hvis det synes omfattende, kan jeg rekommandere at få en dygtig en god veninde eller eksempelvis ægtefælle til at assistere.